Om oss och att skapa i glas

På denna sida kommer det att handla om glas och om att skapa i glas. Här får du reda på varför glas är så användbart och att du även kan ha det som dekoration såväl som för praktiska ändamål. Du kommer också att få veta att det inte bara är glasblåsare som skapar med glas, utan att detta även sker inom många andra områden. Att vara glasblåsare kanske många tror är ett gammalt yrke och att det bara är äldre som håller på med denna döende konstart. Att vara glaskonstnär och glasblåsare är definitivt inte någon döende konst, utan här finns det massor av unga människor som verkligen intresserar sig för denna typ av konst och att skapa vackra föremål i glas.

Du som vill veta hur du kan bli glasblåsare kommer också att kunna ta del av mycket information på denna sida, som då talar om hur du hittar de utbildningar som finns och vad du får lära dig på dessa. Kanske är du också intresserad av vad glas verkligen är och vad det består av. Allt detta och mycket mera får du reda på genom att läsa de olika texter och artiklar som ha skapats på denna sida.

Här kan du som redan är glasblåsare eller du som bara vill känna till lite mera i livet läsa den information som finns, och få lika stor behållning. Är det så att du bestämmer dig för att vilja veta mera finns det även mycket av det övriga du vill veta på nätet.